Ga naar de inhoud

Nieuws

Overhandiging van de cheque aan de Jack Thijssen (voorzitter Hartsave Leuken) door Jos Indenkleef (secretaris stichting GHW).

AED Vrouwenhof

De stichting Hartsave Leuken sluit het jaar af met de plaatsing van een nieuwe AED. De aanschaf ervan werd mogelijk gemaakt door een mooie schenking van de stichting Gries Hej Windfonds (GHW). Om een goede spreiding over de wijk Leuken te krijgen had de stichting Hartsave Leuken de wens om de eerste uitbreiding op Vrouwenhof invulling te geven. “Om de AED snel beschikbaar te hebben op Vrouwenhof, maar ook voor het buitengebied, hebben we hem kunnen plaatsen op de Kraanweg tegen de garage van het pand Heuvelweg 14. Ruud en Akima wilden hun garagemuur hier desgevraagd graag voor beschikbaar, waarvoor we hen zeer erkentelijk zijn. Met een iets meer een gerust hart gaan we het nieuwe jaar in“. [lees verder bij nieuws van de wijkraad] 

Interview Jos Indenkleef met WeertEnergie

Jos Indenkleef, secretaris van het Gries Hej Windfonds, in gesprek met WeertEnergie over de doelstellingen van het fonds en de projecten die het afgelopen jaar zijn ondersteund. Lees hier het interview op de site van WeertEnergie.

Actuele informatie over de opbrengst van Windpark Weert vind u op de pagina van Windpark Weert